Állatgondozási kellékek

Az állattartás olyan eszköz és építmény igényeket támaszt művelői számára, melyek kielégítésére a szendvicspanel és az IMPA technológia tökéletesen alkalmas.

Egyéb kellékek

Az állattartáshoz és a kerthez

A szendvicspanel és a gyártási technológia minden előnye megtalálható azokban a kiegészítő építményekben és kellékekben, melyet Önnek kínál az Imperial Panels. Az időtállóság, a higiénia és az alább felsorolt tulajdonságok mellett fontos kiemelni, hogy termékeink tökéletesen rágcsálóbiztosak. Ennek jelentőségét azok értékelik igazán, akik állattartással foglalkoznak.

Kerti tárolók

A tökéletes védelemért

termék / 01

Szendvicspanel kerti tároló

A szendvicspanel valamennyi tulajdonsága tökéletesen kielégíti a kerti tárolókkal szemben támasztott igényeket. Az állattartás magával hozza a különböző eszközök, tápok tárolásának igényét. Nálunk ezt is beszerezhetik.

Termék / 02

Táptároló

Hamarosan…

termék / 03

Gyógyszertároló

Hamarosan…

1

Állatvédelmi szempontok

A házak fertőtlenítése és balesetmentes használati lehetőségei mellett tökéletesen biztosítják az állatok komfortját bármely időjárási körülmény között. A vágásbiztos élek garantálják az állatok sérülésmentességét.

2

Állatmenhelyeken tesztelve

Évek tapasztalata alapján a fa kutyaházakkal szemben a szendvicspanel megoldás kiküszöböli a szétrágás, a korhadás, továbbá a kutyák szálkák, szilánkok általi sérüléseit. Az állatok nagyon szívesen tartózkodnak ezekban a házakban. További pozitív tapasztalat, hogy a lapos tetős kivitelnek köszönhetően szívesen nézelődnek és heverésznek azok tetején is, a jobb kilátás és interaktív időtöltés érdekében.

3

Gondozási támogatás

Az extramagas küszöb miatt az állatok nem sodorják ki magukkal a ki-bejárkálás alkalmával a melegítésre szolgáló töltelékanyagot. Tökéletesen rágcsálóbiztos, női gondozók számára is könnyen kezelhető.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top